Tango i Stockholm Nyheter
Nyhetsbrev
Newsletter

Prova På Tango i Stockholm

Share on Facebook Tweet

Intensitet, passion, känsla, musikalitet och närvaro! Välkommen att prova argentinsk tango med Charlotte Rivero, pionjär i Skandinavien med modern tangopedagogik, queertangopedagogik, där du tränas i förståelse för hela dansen och de båda rollerna oavsett vilket kön du har. Tango är för oss frihet, inspiration och danslust! Under Kurserna tränas du i närvaro, mindfulness, kroppsmedvetenhet/tangotekniker, musikalitet, kommunikation & tangorepertoar. Tangoverkstan- Roller i rörelse® finns i Stockholm och erbjuder terminskurser för alla nivåer från nybörjare till avancerade tangodansare.

Du är välkommen att  föranmäla dig till prova-på-tillfällena nedan. Info: [email protected] , 073-770 25 15


 

 


 

Måndagar - Prova På Tango NYBÖRJARE

Tid: 18.00-19.30
Plats: Dansstudion, Frejgatan 41, Stockholm 

 
Kom gärna senast 17.45 för skobyte & avprickning.  
 
Prova-på-tango för nybörjare utan erfarenhet. Du kan anmäla dig singel.
Vi roterar roller och partners. Obs föranmälan. Du får passa på att prova tango i vår nybörjargrupp som startar 29/8
Efter  terminens  första lektioner finns extra pedagogiskt stöd för dig som provar-på. Det blir som en semi-privatlektion i en liten minigrupp på ca 2-4 personer med mycket individuell återkoppling.
 
Kostnad: 249 kr, dras av vid tecknande av paket  och räknas då som din första lektion i paketet innevarande termin.  Betalning sker till Tangoverkstans bankgiro 5403-9557.  Betala avgiften 249 kr till bankgiro direkt i samband med anmälan. Medtag alternativt mejla kopia på bankutdrag. Du kan också visa bevis på inbetald avgift i din smartphone. I undantagsfall kan du betala kontant. Medtag jämna pengar. Notera att vi inte kan ta kort. Notera att avgiften ska vara betald via bankgiro innan lektionerna pga begränsat antal platser.
 
 
För dig med lite förkunskaper sedan förut

 
För dig utan förkunskaper. Tema : grunder i tango 
 
 
 
Anmälan  är bindande för samtliga  prova-på och enstaka lektioner. Ingen återbetaning sker vid förhinder. Det går dock bra att delta annat tillfälle under innevarande termin.

 

Privatlektioner - Prova tango under privatlektion

 

Anmälan via mejl. Läs mer 

 

För anmälnngsvillkor folj länken ovan. 

 

Prova tango för dig med erfarenhet. Måndagar. Lektioner Nivå: Fortsättning/Medel/Avancerad

 

Nivå: Fortsättning-avancerad

Tid: 19.00-21.00  OBS tiden

Plats: Dansstudion, Frejgatan 41, Stockholm

 

Prova på kostar 250 kr. Föranmälan nedan. Avgiften dras sedan av om du tecknar dig för paket innevarande termin och räknas då som första lektionen i paketet. 

 

5/12 Föranmälan enskild lektion (forts/medel/avancerad) 

En workshop med Charlotte Rivero för dig som vill komma vidare i din tango! Vi jobbar med Abrazon, tangokramen i dess olika aspekter från golvet och uppåt & från topp till tå. Från insidan och ut!  Cirka 1 tim av lektionen baseras på kroppsmedvetenhet genom Feldenkraismetoden.

 

 

 ATT TA MED:

Ta med en filt/badlakan för "teknikdelen"  Vi jobbar individuellt, liggande,sittande och stående under Feldenkrais-delen av workshopen.  Klä dig med löst sittande kläder du kan röra dig i, extra strumpor/sockor och gärna träningssneakers.

 

 

Feldenkrais är en rörelsepedagogisk metod.  Metoden handlar om att lära sig hur det är möjligt att röra sig lättare, friare och bekvämare med minsta möjliga ansträngning för största möjliga flyt i rörelsen. Värdefullt i vardagen, i arbetet, på fritiden och inte minst en tillgång för tangodansare.


 
 

Anmälan  är bindande för samtliga  prova-på och enstaka lektioner. Ingen återbetaning sker vid förhinder. Det går dock bra att delta annat tillfälle under innevarande termin.

 

 

Prova På Tango i Stockholm
Känsla, musikalitet och flyt med Tangoverkstan i Stockholm. **
Charlotte dansar tango
I våra tangokurser får du lära dig hela dansen med modern pedagogik som möjliggör improvisation i lekfull dialog. *
Charlotte Rivero dansar tango
Du tränas i kommunikation & närvaro/ mindfulness i våra tangokurser. *
Tangodans i Stockholm
Att kunna vara närvarande här och nu i en förtätad kontakt möjliggör en dialog i dansen, improvisation och lek med roller. *
Charlotte Rivero dansar tango i Stockholm
I tangokurserna övar vi på teknik och rörelsekvalitet för att kunna leka med rytmen. *
Tango praktika i Stockholm
I tangokurserna får du möjlighet att skapa ditt eget uttryck i samklang med din danspartner. *