Tango i Stockholm Nyheter
Nyhetsbrev
Newsletter

Kalendarium för Tangokurser mm i Argentinsk Tango i Stockholm

Välj datum  Share on Facebook Tweet

Må 20 nov 2017 kl 18 till Må 20 nov 2017 kl 20
Tango & Feldenkrais Nybörjare i Stockholm Hösten 2017
Med Charlotte Rivero
Dansstudion, Frejgatan 41

Välkommen att prova första gången. Den här lektionsserien passar dig utan förkunskaper (men även dig som nyligen gått en nybörjarkurs men nu vill befästa grunderna, finslipa tekniken eller kanske lära dig "den andra rollen". 

Tangoverkstans nybörjarkurs leds av Charlotte Rivero som jobbar professionellt med tangoundervisning och regelbundet har uppdrag vid universitet och högskolor t ex Teaterhögskolan och Danshögskolan.

Det är inte nödvändigt att anmäla sig med partner. Vi byter både roller och partners men det går att bara dansa en roll om så önskas och också att öva med sin egen partner. De flesta brukar dock upptäcka fördelarna med att växla  partners och även att prova båda rollerna. Vi rekommenderar inneskor och bekväma vardagskläder.


NYHET! Kroppsmedvetenhet genom Feldenkraismetoden

Cirka 1 tim av lektionen baseras på kroppsmedvetenhet genom Feldenkraismetoden vilket kommer att underlätta för dig att förstå rörelsedynamiken i tangodansen. Ta med  filt/badlakan för "teknikdelen"  Vi jobbar individuellt, liggande,sittande och stående under Feldenkrais-delen av workshopen.  Klä dig med löst sittande kläder du kan röra dig i, extra strumpor/sockor och gärna träningssneakers.

Feldenkrais är en rörelsepedagogisk metod. Metoden handlar om att lära sig hur det är möjligt att röra sig lättare, friare och bekvämare med minsta möjliga ansträngning för största möjliga flyt i rörelsen. Värdefullt i vardagen, i arbetet, på fritiden och inte minst en tillgång för tangodansare.PROVA PÅ FELDENKRAIS OCH TANGO

Prova på kostar 300 kr för 2 timmar samma kväll och 200 kr för 1 timme. Anmäl dig  till prova-på (klicka på anmälan nedan):  Avgiften dras sedan av om du tecknar dig för paket och räknas som din första lektion i det paket du tecknar. (obs vi tar ej kort och avgiften betalas innan prova på  i första hand via bankgiro Tangoverkstans bankgiro 5403-955, medtag kvitto eller visa i din smartphone.

Prova på Tango & Feldenkrais 2 timmar kl 18-20
Avgift: 300 kr


Prova på Tango 1 timme  kl 18-19
Avgift: 200 kr

Prova på Feldenkrais 1 timme kl 19-20
Avgift: 200 krInfo Charlotte Rivero, 073-770 25 15, [email protected]

Tangoverkstan- Roller i rörelse®
  VARMT VÄLKOMMEN!


Kostnad: 300

Tangokurs i Stockholm
Intensitet, passion, känsla och
musikalitet
Tangokurs i Stockholm
Tango är för oss frihet, inspiration
och danslust