Tango i Stockholm Nyheter
Nyhetsbrev
Newsletter

Kalendarium för Tangokurser mm i Argentinsk Tango i Stockholm

Välj datum  Share on Facebook Tweet

Må 11 nov 2019 kl 19.10 till Må 11 nov 2019 kl 20.10
Prova Feldenkrais-lektion (ATM, Awareness Through Movement) Stockholm HÖST 2019
Dansstudion, Frejgatan 41

Bli rörelsesmart och upplev rörelseflyt! Välkommen att prova första gången. Den här kursen passar dig utan förkunskaper men även dig som redan är bekant med Feldenkraismetoden
Kursinnehåll

Rörelsemedvetenhet genom Feldenkraismetoden

Vi jobbar med Awareness Through Movement (ATM) rörelsekvalitet genom Feldenkraismetoden vilket kommer att underlätta för dig att förstå rörelsedynamiken i dans,  idrott och vardagens rörelser. 

Feldenkrais är en rörelsepedagogisk metod. Metoden handlar om att lära sig att vara rörelsesmart,  hur det är möjligt att röra sig lättare, friare och bekvämare med minsta möjliga ansträngning för största möjliga flyt i rörelsen. Värdefullt i vardagen, i arbetet, på fritiden och inte minst en tillgång för tangodansare.

ATT TA MED:
Ta med  filt/badlakan.
 Vi jobbar individuellt, liggande,sittande och stående under Feldenkrais-delen av workshopen.  Klä dig med löst sittande kläder du kan röra dig i och extra strumpor/sockor.


LEKTIONER GES: 
16/9, 23/9, 30/9, 7/10, 14/10, 21/10, 28/10, 4/11, 11/11, 18/11Delta enstaka lektion kostar 200 kr för 1 timme. Anmäl dig  till prova-på (klicka på anmälan nedan):  Avgiften dras sedan av om du tecknar dig för paket och räknas som din första lektion i det paket du tecknar. (obs vi tar ej kort och avgiften betalas innan prova på  i första hand via bankgiro Tangoverkstans bankgiro 5403-955, medtag kvitto eller visa i din smartphone.

Det går bra att du designar ditt eget paket om du endast kan delta färre lektioner än 7 genom att anmäla dig till specifika datum nedan.  Betala dock avgiften i en sammanslagen summa. Avgiften är då 200 kr/lektion.

Prova på Feldenkrais 1 timme kl 19-20 Avgift: 200 kr/lektionInfo Charlotte Rivero, 073-770 25 15, [email protected]

Tangoverkstan- Roller i rörelse®Tangoverkstans nybörjarkurs leds av Charlotte Rivero som jobbar professionellt med tangoundervisning och regelbundet har uppdrag vid universitet och högskolor t ex Teaterhögskolan.
Charlotte undervisar även i  medvetenhet genom rörelse och kroppsmedvetenhet via Feldenkraismetoden.  


VARMT VÄLKOMMEN!

Tangokurs i Stockholm
Intensitet, passion, känsla och
musikalitet
Tangokurs i Stockholm
Tango är för oss frihet, inspiration
och danslust