Tango i Stockholm Nyheter
Nyhetsbrev
Newsletter

Kalendarium för Tangokurser mm i Argentinsk Tango i Stockholm

Välj datum  Share on Facebook Tweet

Må 11 nov 2019 kl 18 till Må 11 nov 2019 kl 19
Prova-på Tango! Fortsättning/Alla nivåer!
Med Charlotte Rivero
Dansstudion, Frejgatan 41

Vi fortsätter vår  resa från förra terminen. Denna kursserie utvecklas och innehåller nytt material varje termin.

Det går bra att prova första gången mot en avgift. Kursen lämpar sig för dig som har gått minst en nybörjarkurs och dansat minst en termin. Kursen passar alla nivåer från 1 termin och uppåt (Fortsättning/Medel).  I den här kursen ägnar vi oss mycket åt kroppsmedvetenhet & musikalitet och ger de steg vi redan kan förnyad kvalitet samt lär oss ny repertoar.

Stockholm International Queer Tango Festival  Sunday 26 May 2013. Improvised performance  tango for three with:  from the left Cristiano Bramani, Charlotte Rivero and Andrea Cesarini. Photo: Laura Valentino

Du behöver inte anmäla dig med partner. Vi byter både roller och partners men det går att bara dansa en roll om så önskas och också att öva med sin egen partner. De flesta brukar dock upptäcka fördelarna med att växla partners och även att prova båda rollerna.  Du kommer att öva med andra elever som har ungefär samma erfarenhet som du själv har.

Kursen leds av Charlotte Rivero som jobbar professionellt med tangoundervisning och regelbundet har uppdrag vid universitet och högskolor t ex Teaterhögskolan och Danshögskolan.


Avgift 

Hur betalar jag och när? 

1. Betala hela avgiften  i samband med anmälan Hela kursavgiften ska vara betald en vecka innan kursstart. Tangoverkstans bankgiro 5403-9557


Anmälan är bindande. Ingen återbetalning av avgift görs vid förhinder. Du kan däremot prova-på ett annat datum under terminen.Tangoverkstan och kurserna leds av Charlotte Rivero, som har utvecklat tangopedagogik med genusperpektiv utifrån normkritisk genus/queerteori i Sverige. Charlotte Rivero arbetar också som gästlärare med tango & genusfrågor & kroppsmedvetenehet på olika institutioner, skolor och högskolor bland annat Sveriges Kommuner och Landsting, Teaterhögskolan, Danshögskolan och på Gih. Läs mer om pedagogiken på Tangoverkstans hemsida. Undervisningen präglas av kroppsmedvetenhet och rörelseanlays.


Info Charlotte Rivero, 073-770 25 15 [email protected],
hemsida


PROVA PÅ LEKTIONER / ENSTAKA LEKTIONER

Prova på kostar 220 kr för 1 timme. Anmäl dig  till prova-på (klicka på anmälan nedan):  Avgiften kan sedan dras av om du tecknar dig för paket och räknas som din första lektion i det paket du tecknar. (obs vi tar ej kort och avgiften betalas innan prova på  i första hand via bankgiro Tangoverkstans bankgiro 5403-955, medtag kvitto eller visa i din smartphone.


Prova på Tango kl 18:00-19:00
Avgift: 220 kr


Prova på Tango & Feldenkrais 2 timmar kl 18-20.10 
Avgift: 320 kr

Anmälan Prova På Tango & Feldenkrais 18-20.10


VÄLKOMMEN!

Tangoverkstan- Roller i rörelse®

Med reservation för ändringar

Kostnad: 220

Tangokurs i Stockholm
Intensitet, passion, känsla och
musikalitet
Tangokurs i Stockholm
Tango är för oss frihet, inspiration
och danslust