Tango i Stockholm Nyheter
Nyhetsbrev
Newsletter

Argentinsk Tango i Stockholm med Tangoverkstan - Roller i Rörelse®

Tangoverkstan Charlotte Rivero
Upplev tangons frihet med Tangoverkstan.
Intensitet, passion, känsla, musikalitet och närvaro med Tangoverkstan- Roller i rörelse®! Välkommen att dansa argentinsk tango med Charlotte Rivero, pionjär i Skandinavien med modern tangopedagogik, queer-tangopedagogik, där du tränas i förståelse för hela dansen och de båda rollerna oavsett vilket kön du har. Vi gillar normkreativitet istället för mossiga könsnormer! Tango är för oss frihet, inspiration och danslust! Under Kurserna tränas du i närvaro, mindfulness, kropps-medvetenhet, tangotekniker, musikalitet, kommunikation & tangorepertoar. Vi erbjuder tangokurser för alla, från nybörjare till avancerade tangodansare. Vi vill bidra till en välkomnande och öppen tangoscen. Tangoverkstan - Roller i rörelse® erbjuder kurser i argentinsk tango i Stockholm. Vi har även många uppdrag i övriga landet och utomlands som också innefattar t ex queerteori & tango, genusmedvetenhet & tango och jämställdhet & tango. Dessutom erbjuder vi kurser i kroppsmedvetenhet & pilates.
 

Terminskurs Tango i Stockholm Våren 2015

Tangokurs Nybörjare
Tango med fokus på Musikalitet,
Kontakt & Närvaro

Info
Anmälan

Mån 18.00 2 feb
Tangokurs Alla Nivåer
Musikalitet & Repertoar!
Fortsättning/Medel/Avanc

Info
Anmälan

Mån 19.30 2 feb
 

Charlotte Rivero

Kurserna leds av Charlotte Rivero, genuspedagog och leg sjuksköterska. Hon har många års erfarenhet som tangoinstruktör och startade 2006 Tangoverkstan - Roller i rörelse® där undervisning sker i enlighet med genus/queer/ normkritisk, problembaserad tangopedagogik som hon utvecklat och infört i Sverige.

Charlotte har många års erfarenhet av ledarskaps- och kvalitetsutveckling, professionelll handledning & stödgrupper inom sjukvården samt livsstilsfrågor, stress- och krishantering. Hon har tidigare undervisat på Karolinska Institutet samt inom Landstinget och utvecklat problembaserat lärande och empowerment i flera olika projekt.

Charlotte är också gästpedagog på olika skolor och högskolor och ger lektioner i tango & mindfulness och genus/könsroller på Teaterhögskolan, Danshögskolan, Gymnastik och idrottshögskolan och Sveriges kommuner och landsting.

Prova På Tango i Centrala Stockholm
Intensitet, passion, känsla, musikalitet och närvaro! Prova tango med modern tangopedagogik! Tango är för oss frihet, inspiration och danslust! Vi finns i centrala Stockholm!
Prova Argentinsk Tango
Klicka på pilen för att komma till vår prova-på-sida.
Prova Pilates

 

Ur kalendariet
må 2 feb 2015
kl 18
Tangokurs Nybörjare i Stockholm: Musikalitet, Kontakt, Närvaro
må 2 feb 2015
kl 19.30
Musikalitet & Repertoar! Tangokurs Fortsättning! Alla nivåer!